Mutu, înlocuit cu Gigel Bucur pentru meciurile cu Franța și Austria

983
// Adrian Mutu nu va juca în partidele României cu Franța și Austria, după ce controlul efectuat ieri de medicul Naționalei, Pompiliu Popescu, a relevant că microleziunea de care suferă la coapsa dreaptă jucătorul Fiorentinei nu s-a ameliorat. În locul lui Mutu a fost chemat la lot Gigel Bucur, de la FC Timișoara.
// HCM Constanța (campioana României la handbal masculin) - HC Odorhei este prima întâlnire din etapa de debut a ediției 2009/2010 a Ligii Naționale. Meciul are loc astăzi, de la ora 11, în Sala Sporturilor din Constanța, fiind devansat față de ziua oficială a etapei (duminică, 6 septembrie) din pricina Campionatului European de karate la copii, cadeți și juniori.
// Perechea constănțeană Andrei Pavel / Horia Tecău a acces în turul doi la US Open, după ce a trecut, ieri, cu 6-3, 6-4 de Nicolas Mahut / Paul-Henri Mathieu (Franța).
// Trei sportivi de la CS Farul Constanța, Diana Bursuc (deveni-tă, recent, vicecampioană mondială de senioare în echipajul de 8+1), Alin Iacob și Cosmin Mitea, evoluează, de astăzi și până sâmbătă, la Campionatul Național de seniori și tineret la canotaj, întrecere care se desfășoară la Snagov. Antrenorul sportivilor este Dumitru Răducanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2442 secunde