Campionatul European de Tenis de Masă

Munteanu și Hârâci au început bătălia de la dublu mixt

1247
Munteanu și Hârâci au început bătălia de la dublu mixt - 4e7c74660fca105e4398ab0e17867537.jpg
După medalia de aur cucerită în proba pe echipe în întrecerea junioarelor de la Campionatul European de Tenis de Masă de la Istanbul, constănțeanca Cristina Hârâci (LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul) a pornit asaltul pentru noi distincții.
Ieri, a susținut primul meci de la dublu mixt, unde face pereche cu un alt constănțean, Lucian Munteanu. Cei doi au avut rundă liberă în primul tur de pe tabloul principal, iar în runda secundă, aseară, i-au înfruntat pe englezii Richard Andrews și Natalie Slater.
La dublu feminin, Hârâci joacă alături de Dora Madarasz (Ungaria), iar adversarele din turul doi sunt Maarika Toompere (Estonia) și Liana Muradyan (Armenia), meciul jucându-se în această după-amiază.
La simplu, Cristina sare peste două runde și intră în competiție abia în turul trei, mâine la prânz, contra învingătoarei din partida Lizareta Karasiova (Belarus) - Sinem Agca (Turcia) / Annick Stammet (Luxemburg).
Nici Lucian Munteanu nu începe probele de simplu și dublu masculin din prima rundă, intrând în competiție din runda secundă. La simplu, susține primul meci astăzi, cu învingătorul din meciul Maksym Hazna (Ucraina) - Andrei Fioda-rau (Belarus), iar la dublu, alături de Joao Seduvem (Portugalia), joacă, tot astăzi, cu dublul Jonathan Groth (Danemarca) / Hunor Szocs (România).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Iulie 2010
Stire din Sport : România e în semifinale
Pagina a fost generata in 0.3744 secunde