Mulțumim, Marcel Câmpeanu! Lumea sportului constănțean nu te va uita

320
Mulțumim, Marcel Câmpeanu! Lumea sportului constănțean nu te va uita - multumim-1445011625.jpg
Vestea că profesorul Marcel Câmpeanu a plecat dintre noi a îndoliat sportul constănțean, care l-a pierdut astfel pe unul dintre antrenorii de suflet ai baschetului românesc. Fost jucător și mai apoi antrenor la CS Farul, Marcel Câmpeanu și-a dedicat viața sportului sub panou, modelând generații de tineri sportivi în cadrul CSS 1. 


Mulțumim, Marcel Câmpeanu, pentru tot ceea ce ai făcut pentru lumea sportului constănțean, care nu te va uita niciodată! 
Elena Frîncu, Ilie Floroiu și colegii din cadrul CS Farul sunt alături de familie în aceste momente grele pricinuite de decesul celei ce a fost prof. Marcel Câmpeanu, fost jucător și antrenor al echipei de baschet Farul Constanța. Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. 


Dumnezeu să-l odinească în pace! A fost un suflet mare, un coleg de nădejde, familist convins și un profesionist iubit de elevi și colegi. A trecut în neființă o emblemă a sportului constănțean din ultimele patru decenii. Valorile se mistuie repede. Va antrena cu siguranță echipa de baschet a Raiului. 
Stelian Marinescu 


Doamne... Marcel... Ce veste... S-a dus lângă Tomuță, fratele său. Dumnezeu să-i odihnească în pace, acolo Sus! 
Octavian Tileagă 


Dumnezeu să-l odihnească! Păcat, s-a mai stins un simbol al sportului din vremurile bune... 
Cătălin Sasu 


Mulțumim, nea Marcele, pentru tot ce ai făcut pentru Farul și pentru baschetul constănțean. Aș fi propus un moment de reculegere la următorul meci al echipei Farul, dar mi-am adus brusc aminte că "oamenii de sport" din conducerea urbei, spre "cinstea" lor, au desființat acest club... Poate la meciurile de handbal din week-end... Sincere condoleanțe familiei! 
Aragorn 


Mesaje de condoleanțe au mai transmis dr. Toma Cucu, profesorii Mărțișor Hondrilă, Dan Gavrilă, Gheorghe Slabu, arbitrul AIBA Toma Matei și mulți, mulți alții care l-au cunoscut și i-au respectat activitatea. 


Profesorul Marcel Câmpeanu va fi condus, sâmbătă, pe ultimul drum. Cortegiul funerar va pleca de la Casa Albastră, de lângă Cimitirul Central, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Municipal.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4554 secunde