Mugurel Cornățeanu, noul antrenor al Callatisului Mangalia

814
2
Mugurel Cornățeanu, noul antrenor al Callatisului Mangalia - fotbal1316094220-1318274400.jpg
Începând de ieri, noul antrenor al divizionarei secunde Callatis Mangalia este Mugurel Cornățeanu, care a semnat un contract valabil până la încheierea campionatului, având ca obiectiv evitarea retrogradării.
Ca jucător, Mugurel Cornățeanu a evoluat la Callatis Mangalia, FC Farul Constanța, Steaua București și Lokeren (Belgia). El a mai antrenat pe Callatis (ultima oară în campionatul 2009-2010), iar în ultima perioadă, a pregătit formația de juniori republicani B a Viitorului Constanța.
Ieri după-amiază, Cornățeanu a condus primul antrenament, iar astăzi, va sta pe banca tehnică, în meciul amical pe care Callatis Mangalia îl va susține, în deplasare, cu echipa de prima ligă Kaliakra Kavarna, din Bulgaria.
Președintele FC Callatis, Neculai Tănasă, a declarat: "Am vrut neapărat să aducem un antrenor constănțean, care a jucat și a mai antrenat aici, cunoaște situația și pune și mult suflet. Sunt convins că își va îndeplini obiectivul și vom avea rezultate cât mai bune".
În ceea ce privește antrenorii secunzi, aceștia sunt, în continuare, Aurel Chelu și Laurențiu Gheorghe.

Comentează știrea

cristi
11 octombrie 2011
callatis nu are portar

dragne ala e o piticanie! am pierdut multe meciuri din cauza lui! si nici cu celalalt nu stau lucrurile prea bine! plus ca ungureanu ala nu are ce cauta la callatis! aici nu mai e liga 3 e liga 2 altele sunt domnilor standardele! deci? daca nu schimbati ceva sigur ne intoarcem de unde am venit!

florin
11 octombrie 2011
sigur

e mult spus ca o sa puna suflet....cine mugurel??

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Beat pe motocicletă
Pagina a fost generata in 1.4789 secunde