MTS / Se deblochează competiţiile de copii şi juniori. Teste rapide ieftine pentru Covid-19

629
MTS / Se deblochează competiţiile de copii şi juniori. Teste rapide ieftine pentru Covid-19 - mtsjuniori511-1604589245.jpg

Articole de la același autor



Veste bună în legătură cu certificarea testelor rapide Covid-19, astfel încât acestea să fie accesibile cluburilor de copii şi juniori şi echipelor din ligile inferioare. Testele vor putea fi făcute la preţuri mici, iar competiţiile rezervate acestor categorii vor putea fi deblocate. 


„Lucrăm la modificarea ordinului care reglementează modul de testare a sportivilor din România. 
În România, de curând au fost certificate acele teste ieftine și rapide care funcționează în Uniunea Europeană. Iar sportivii din România vor putea folosi aceste teste mult mai ieftine pentru competițiile noastre interne. Eu știu că prețul lor este undeva la 5 euro. Am modificat și am trimis la Ministerul Sănătății noul ordin care, practic, dă posibilitatea sportivilor să folosească aceste teste ieftine și eficiente. 
Deblocăm astfel și competițiile pentru copii și juniori, pentru că asta era marea problemă, nu își permiteau testele PCR. Acum putem debloca si ligile inferioare. Deci e o chestiune de câteva zile. Voi anunța public atunci când va veni și de la Ministerul Sănătății acest ordin modificat”, a declarat, într-o conferinţă de presă, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4088 secunde