MTS / Ministrul Eduard Novak, dialog cu un înalt oficial britanic

126
MTS / Ministrul Eduard Novak, dialog cu un înalt oficial britanic - sportmts-1615303848.jpg

Articole de la același autor



Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a primit vizita E.S. Andrew Noble LVO, ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord în România. Temele de discuție au vizat realitățile sportive din cele două țări și strategia națională a acestora în acest domeniu, precum și viziunea cu privire la dezvoltare și pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. 
Eduard Novak a evocat experiența Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Londra și excelenta lor organizare. De asemenea, un subiect sensibil l-a reprezentat problema traficului de ființe umane, mai ales în rândul tinerilor, părțile fiind de acord că sportul și activitățile pentru tineret pot reprezenta soluții de incluziune a tinerilor și de scădere a gradului de vulnerabilitate a acestora. 


Ministerul Tineretului și Sportului a implementat la nivel central, în perioada 2017-2019, proiectul „Pregătiți pentru viață”, realizat în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție. Acest proiect a urmărit facilitarea integrării în societate a 700 de tineri, la momentul părăsirii centrelor de plasament, prin pregătirea acestora pentru gestionarea unor situații nefavorabile sau riscante ce pot apărea. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7882 secunde