Motivul pentru care Ion Crăciun și-a dat demisia de la HCM

717
Motivul pentru care Ion Crăciun și-a dat demisia de la HCM - ioncraciun-1319659583.jpg
Antrenorul principal al echipei de handbal masculin HCM Constanța, Ion Crăciun, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că nu i se pare corectă decizia Consiliului de Administrație, care nu i-a acceptat demisia.
"Nu mi se pare corect… Când cineva își dă demisia, înseamnă că simte că nu mai poate! Iar eu am simțit că nu mai pot. Rezultatele dezamăgitoare din grupele Ligii Campionilor m-au determinat să iau această decizie. Pe de altă parte, îi înțeleg și pe cei din conducerea clubului. E greu să renunți la un antrenor în plin campionat, în condițiile în care nu știi pe cine vei aduce în locul lui", a spus Crăciun.
Antrenorul celei mai titrate echipe din handbalul masculin românesc consideră că era bine ca cei din Consiliul de Administrație să-i aprobe demisia, fiindcă s-ar fi creat un șoc la echipă, de care HCM ar fi avut nevoie în acest moment: "Rămân la părerea că ar fi fost bine să mi se fi aprobat demisia, fiindcă s-ar fi creat un șoc la echipă, be-nefic în momentul de față".
Ion Crăciun a menționat că speră ca cei din conducere să găsească un tehnician care să facă performanță și în competițiile interna-ționale, ceea ce el nu a reușit în acest sezon: "Îmi doresc să se întâmple acest lucru, pentru binele echipei. Nimeni nu este de înlocuit. Ne-am făcut speranțe mari că vom reuși să obținem rezultate deosebite în Liga Campionilor și, din păcate, nu s-a întâmplat acest lucru. Nu trebuie căutați vinovați printre jucători, vinovat sunt eu. Ca antrenor, trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru rezultatele obținute de echipa la cârma căreia te afli".
Cu patru înfrângeri din patru partide disputate în Grupa C a Ligii Campionilor, HCM Constanța și-a năruit, practic, visul de a "prinde" una dintre primele patru poziții în clasament și de a se califica în optimi de finală.

Altfel, Crăciun a menționat că pauza de campionat este binevenită, având în vedere situația încordată generată de rezultatele contabilizate în cea mai prestigioasă competiție continentală inter-cluburi.
"Pauza de campionat ne prinde foarte bine, mai ales în aceste momente. Chiar dacă nu suntem în vacanță, tot este bine că nu avem presiunea meciurilor. Una este doar să te pregătești, și alta este să te pregătești și apoi să și joci", a încheiat Ion Crăciun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3306 secunde