Mor, dar nu se predau! Tomitanii, în fața unei serii de meciuri de groază

243
Mor, dar nu se predau! Tomitanii, în fața unei serii de meciuri de groază - situatie-1571873437.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby Tomitanii Constanța se află într-o situație dramatică: este cea mai slabă din Superligă, nu are niciun punct la activ, nu pare capabilă a învinge pe cineva, antrenorul cu care s-a pornit la drum a demisionat între timp, iar infirmeria este plină. Este multă tristețe, multă suferință… 


Formația constănțeană a disputat ultimul meci de campionat, cel cu CSM Știința Baia Mare, având nu mai puțin de 10 jucători accidentați. După partida de pe stadionul "Mihail Naca", au mai existat și alți sportivi care s-au accidentat, astfel că Tomitanilor le este foarte greu să alcătuiască un lot competitiv pentru următorul meci, cel cu CS Universitatea Cluj, care va avea loc în deplasare, sâmbătă, de la ora 11.00. 


Constănțenii au încercat să amâne meciul, însă s-au lovit de un refuz categoric din partea Federației Române de Rugby. 
"I-am rugat pe cei de la Federația Română de Rugby să ne înțeleagă și să amânăm meciul de la Cluj, însă nu au acceptat. Ei mi-au dat o soluție, însă pe care eu nu o voi accepta niciodată. Mi-au spus să nu mă prezint la meci și să pierd partida la masa verde. Dar vom merge la Cluj și ne vom juca șansa", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele-antrenor Cristian Cojocaru. 
După meciul de la Cluj, constănțenii vor juca din nou cu CSM Știința Baia Mare, de data aceasta în Cupa României, apoi vor întâlni, pe teren propriu, pe Timișoara Saracens. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.577 secunde