Modificări importante în Liga a II-a și a III-a

150
Modificări importante în Liga a II-a și a III-a - fotbal-1405522819.jpg

Articole recomandate

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că sistemele de desfășurare a ligilor a II-a și a III-a vor fi adaptate în funcție de numărul de echipe înscrise.

"Sunt câteva principii în noul ROAF, printre care și unul prin care o echipă poate refuza promovarea. Și echipa care termină pe primul loc poate merge în eșalonul imediat inferior dacă nu mai are capacitatea financiară necesară.

Pe 21 iulie vom vedea exact numărul de echipe înscrise la Liga a II-a și la Liga a III-a. Acum două zile la Liga a II-a erau înscrise 10 echipe, iar la Liga a III-a 30 de echipe. Cu siguranță vor fi echipe care nu se vor înscrie și va trebui să adaptăm sistemul în funcție de numărul de echipe. Pentru că nu o să invităm echipe să joace în competițile organizate de FRF", a declarat Burleanu, potrivit Mediafax.

Comitetul Executiv al FRF a luat decizia să prelungească termenul de depunere a dosarelor până la 20 iulie, din cauza numărului redus de echipe care și-au arătat intenția de a se înscrie în ligile a II-a și a III-a.

În sezonul 2014-2015, Liga a II-a urma să fie formată din două serii a câte 14 echipe, în timp ce Liga a III-a să aibă 6 serii a câte 14 echipe.

Sursa: www.dolce-sport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Pagina a fost generata in 1.5798 secunde