Moartea lui Valentin Negrea. Informații de ULTIMĂ ORĂ

3342
Moartea lui Valentin Negrea. Informații de ULTIMĂ ORĂ - negrea-1568356632.jpg

Articole de la același autor

Familia sportului constănțean este din nou îndoliată, după trecerea în neființă a lui Valentin Negrea, lector univ. dr. la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius", reputat arbitru de baschet.

Negrea și-a pierdut viața în urma accidentului rutier petrecut, ieri, în apropiere de orașul Ovidiu.

"Toți cei care vor să își ia rămas bun de la cel care a fost și este colegul și prietenul nostru Valentin Negrea o pot face, de astăzi, după ora 12.00, la Casa Mortuară de la Cimitirul Municipal (str. Baba Novac).

Înmormântarea va avea loc duminică, 15 septembrie, ora 13.00.

Toți cei care își doresc să ne fie alături cu un gând bun sau orice ajutor o pot face contactându-l pe dl Andrei Rusu (coordonator Comisia de arbitraj AJB), prieten și coleg în decursul anilor în brigada de arbitraj cu Valentin Negrea", informează Asociația Județeană de Baschet Constanța.

XXX

Info IPJ Constanța:

Joi, 12 septembrie, în jurul orei 11:10, un bărbat de 43 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 2 A, în afara localității Ovidiu, din direcția Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar în zona km. 289, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.707 secunde