€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Miza pe străini! 13 transferuri perfectate de ACS Tomitanii

Ştire online publicată Vineri, 29 Martie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Reprezentanta Constanței în Superliga Națională de rugby, ACS Tomitanii, și-a prezentat, ieri, la stadionul de rugby „Mihail Naca” din strada Primăverii, noile achiziții.

Echipa constănțeană va ataca a doua parte a sezonului, care va debuta în week-end, cu 13 nume noi: românii Vlad Vișan, Andrei Toader, Gigi Militaru, Marian Gorcioaia, alături de Cornell Hess, Darren Baron, Ronald Esterhuizen și Samuel Swanepoel (toți din Africa de Sud), Madawa Nasal Jone (Fiji), Ngoni Chibuwe (Zimbabwe), Jonatatan Patashivili, Giorgi Tserava și Nika Chumashvili (toți din Georgia).

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 11, ACS Tomitanii va evolua, pe teren propriu, împotriva formației CSM Știința Baia Mare, în etapa a Vlll-a a Superligii Naționale. În tur, formația băimăreană s-a impus lejer, scor 52-11.

În clasament, constănțenii pornesc de pe locul 7 (din 8), cu cinci puncte, în timp ce echipa din Baia Mare este pe locul 4, cu 22 de puncte.

„Am adus 13 jucători de un nivel foarte bun. Ne-am propus să obținem cât mai multe victorii până la finalul sezonului și, de ce nu, să începem chiar în partida cu Baia Mare. Ca obiectiv, ne dorim o clasare cât mai bună, cred că putem termina sezonul regulat pe poziția a cincea. Așteptăm alături de noi suporterii constănțeni. Cu siguranță, dacă vom începe să legăm succesele, numărul lor va crește”, a declarat președintele ACS Tomitanii, Cristian Cojocaru. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8375 secunde