Miroslav Popov rămâne antrenorul echipei Phoenix CSU Simona Halep

185
Miroslav Popov rămâne antrenorul echipei Phoenix CSU Simona Halep - miroslav2-1623852653.jpg

Articole de la același autor

Vara a venit cu veşti bune pentru echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa. Astfel, conducerea grupării de pe litoral anunţă că antrenorul Miroslav Popov va continua aventura pe litoral şi în următoarea ediţie de campionat.

„Cel mai prolific antrenor din baschetul feminin românesc, dar şi omul de numele căruia se leagă cea mai importantă performanţă a noastră în Liga Naţională, a decis să continue proiectul început în urmă cu mai puţin de jumătate de an la Constanța.

După «minunile» făcute în cele două luni pe care le-a avut la dispoziţie în finalul stagiunii trecute, graţie cărora am reuşit să terminăm pe un neaşteptat loc şase, de acum înainte avem toate motivele să sperăm la noi rezultate favorabile care să pună Constanţa la loc de cinste pe harta baschetului din România”, a transmis preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu.

Cum până la startul noului sezon al Ligii Naţionale mai este destul timp, conducerea clubului constănţean îşi îndreaptă atenţia către cei mai mici practicanţi ai sportului sub panou.

Astfel, în această perioadă, se pot face înscrieri la baschet pentru copii cu vârste între 6 şi 14 ani.

„Sunt condiţii inedite şi unice de antrenament în aer liber, găzduite de partenerul VIVO Constanţa!

Găsiţi cu uşurinţă un loc de parcare şi aveţi posibilitatea de a petrece timpul în incinta centrului comercial, pe durata antrenamentelor copiilor”, a explicat preşedintele Mănăstireanu.

XXX

Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet a luat act de situaţia apărută după meciul al treilea al finalei Ligii Naţionale masculine, disputat între CSM CSU Oradea şi U-BT Cluj, când oficialii clujeni au depus o contestaţie cu privire la arbitrajul din acest joc. În mod special, cu referire la faza desfăşurată cu 10 secunde înainte de finalul meciului, când, în mod eronat, nu a fost sancţionată intervenţia neregulamentară la minge la aruncarea jucătorului echipei oaspete Marquis Wright, la scorul de 73-71 în favoarea echipei gazdă.

A fost o situaţie extrem de dificilă, însă judecată greşit de către arbitrii responsabili, situaţie care a influenţat scorul partidei, dar nu a viciat rezultatul final, ţinând cont că mai erau 10 secunde din timpul regulamentar.

„Respingem categoric orice alegaţii cu privire la ingerinţe străine baschetului şi presiuni făcute asupra brigăzilor de arbitri. Este fără îndoială o confruntare extrem de tensionată. Considerăm că erorile sunt umane, vom analiza de urgenţă situaţiile apărute şi vom lua imediat măsurile care se impun, conform regulamentului”, au transmis reprezentanţii Colegiului Central al Arbitrilor de Baschet. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4783 secunde