După scandalul de corupție de la UEFA

Mircea Sandu a intrat în atenția procurorilor DNA

410
Mircea Sandu a intrat în atenția procurorilor DNA - 7728d6b358dc0a9f19472cc0a91524a1.jpg
Procurorii anticorupție s-au sesizat din oficiu și fac verificări în legătură cu posibile fapte de corupție în urma cărora anumiți membri ai Comitetului Executiv al UEFA ar fi favorizat două țări în detrimentul alteia în contextul acordării dreptului de a organiza CE de Fotbal din 2012.
Într-un comunicat de vineri, Direcția Națională Anticorupție anunță că procurorii s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce în presa internațională au apărut informații preluate apoi și de mass-media românească.
"Procurorii anticorupție s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind presupuse fapte de corupție în urma cărora anumiți membri ai Comitetului Executiv al UEFA ar fi favorizat, la organizarea Campionatului European de Fotbal din anul 2012, două țări în detrimentul altei țări", se arată în comunicatul de vineri al DNA.
Singurul reprezentant al României în Comitetul Executiv al UEFA este președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu.
Presupusul caz de corupție privind atribuirea organizării Campionatului European de fotbal Ucrainei și Poloniei a apărut după ce Spyros Marangos, fost trezorier al Federației Cipriote de Fotbal, a acuzat în presa internațională că patru membri ai Comitetului Executiv al UEFA ar fi fost mituiți înaintea votului din aprilie 2007.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul are un atacant care rupe plasele
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul înalță baricade în fața Săgeții
Vineri, 22 Octombrie 2010
Stire din Sport : "Nu dați Farului în cap!"
Pagina a fost generata in 0.3699 secunde