Mircea Rednic, îngrijorat înainte de meciul cu Poli Iaşi

Miercuri, 07 Aprilie 2021, 17:51
232
FC Viitorul va juca astăzi cu Politehnica Iaşi, ultima clasată în Liga Întâi, în penultima etapă a sezonului regulat.

Înaintea partidei, antrenorul constănţenilor, Mircea Rednic nu este deloc relaxat şi încearcă să îşi ţină jucătorii în priză, chiar dacă aparent meciul ar putea să fie unul uşor pentru formaţia de la malul mării.

„Nu trebuie să ne gândim că ei sunt ultimii clasaţi. De când a venit Nicolo Napoli la echipă formaţia este mult mai bine aşezată în teren, a câştigat un meci, la Clinceni au avut o repriză foarte bună în care au şi înscris, deci va fi un meci greu. Trebuie să luăm foarte în serios acest meci, aşa cum le-am luat şi pe celelalte. Trebuie să luăm puncte. La acest capitol noi am avut probleme în ultimul timp. Acesta fiind un meci restant, este foarte important ca noi să câştigăm şi să terminăm în primele 5 din play-out, ţinând cont că avem un meci în plus acasă. După meciul cu Botoşani băieţii au fost trişti şi dezamăgiţi de felul cum au jucat” , a declarat antrenorul Mircea Rednic în cadrul unei conferinţe de presă.

Partida dintre FC Viitorul şi Politehnica Iaşi se joacă în această seară, de la ora 19:00, la Ovidiu.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1683 secunde