Miodrag Belodedici, "transferul-bombă" de la Obelisc Costinești

1346
Miodrag Belodedici,
Echipa de fotbal-veterani Obelisc Costinești a reușit să perfecteze cel mai tare transfer al sezonului, înregimentându-l chiar pe Miodrag Belodedici, șeful compartimentului juniori al Federației Române de Fotbal.
"Zilele trecute, pe holurile Casei Fotbalului, m-am întâlnit cu Belodedici. Ne cunoaștem de mult timp, m-a întrebat cum merge fotbalul feminin, cum ne descurcăm, ce jucătoare de perspectivă mai avem în club. Am vorbit despre fete, apoi i-am spus că mai sunt angrenat și într-un alt proiect, cel al veteranilor de la Obelisc Costinești, care va juca în turneul amical internațional de la Varna. Acolo, una dintre adversare va fi Partizan Belgrad, iar când a auzit numele acestei formații, marea sa rivală de pe vremea când evolua la Steaua Roșie Belgrad, m-a asigurat că va veni să joace pentru noi", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul trupei din Costinești, Ion Zlate.
Turneul de la Varna (Bulgaria) va avea loc în perioada 15-23 februarie, pe lista invitaților figurând cluburi din România, Serbia, Turcia și țara gazdă.
Nu este exclus ca, alături de Belodedici, să mai vină și un alt fost mare internațional român, Ionuț Lupescu, actualul director general al FRF.
"Am vorbit și cu Ionuț, dar nu am încă un răspuns final. Încearcă să ajungă și el, dacă programul îi va permite", a explicat tehnicianul constănțean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Visează să joace fotbal în Liga I
Vineri, 06 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Fotbal, prietenie și istorie
Pagina a fost generata in 0.328 secunde