Ministrul Ioana Bran, în vizită la Comitetul Internațional Olimpic

172
Ministrul Ioana Bran, în vizită la Comitetul Internațional Olimpic - ministrul-1536939595.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a efectuat, joi, o vizită la sediul Comitetului Internațional Olimpic de la Lausanne, unde a avut o întrevedere cu directorul general al CIO, Christophe De Kepper, cu care a discutat despre mai multe teme legate de sport și de olimpism.

În calitatea sa de membru al Board-ului Agenției Mondiale Antidoping (AMA/WADA), unde reprezintă Uniunea Europeană, Ioana Bran a schimbat păreri și opinii pe tema luptei contra dopajului cu De Kepper, care, la rândul lui și-a exprimat speranța că WADA va deveni un organism independent din ce în ce mai puternic și capabil să lupte împotriva acestui flagel, dopajul în sport.

După întâlnirea de la sediul CIO, ministrul Ioana Bran a vizitat Muzeul Olimpic de la Lausanne, unde se găsește cea mai bogată colecție dedicată istoriei olimpismului și mișcării olimpice.

"A fost o zi extraordinară, în care am avut discuții interesante și utile cu directorul general al CIO și în urma cărora acesta și-a exprimat toată deschiderea pentru ca România să găzduiască în viitor competiții olimpice de anvergură. Cât despre vizita la Muzeul Olimpic, dincolo de impresionantele arhive și colecții, pot doar să spun că sunt greu de descris în cuvinte emoția și mândria pe care le simți când în acest celebru lăcaș olimpic găsești la loc de cinste tricolorul României și exponate care au aparținut unor legende precum Nadia Comăneci sau Elisabeta Lipă", a declarat ministrul Tineretului și Sportului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5385 secunde