"Mimi" Stoica a reluat antrenamentele. "A fost cea mai neagră perioadă din viața mea"

172

Articole de la același autor

Cel mai bun jucător de fotbal de sală din România, constănțeanul Dumitru "Mimi" Stoica, a trecut cu bine de pandemia de coronavirus. Într-un interviu publicat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, Stoica a precizat că s-a autoizolat împreună cu familia în localitatea Valu lui Traian, iar acolo s-a putut pregăti în aer liber.

"Am trei băieți: Dragoș (9 ani), Răzvan (6 ani) și Marian (4 ani). Îmi mai trebuie unul și facem o linie a familiei Stoica!

Mă bucur că am reînceput pregătirea. Pentru mine, din punct de vedere al pregătirii, pot spune că a fost bine. Mi-am luat familia și am plecat acasă, la Constanța. De fapt, lângă Constanța, la Valu lui Traian, unde ne-am apucat de ceva vreme de o casă. Am fost privilegiat, pentru că m-am putut pregăti și în aer liber.

Cu toate acestea, pot spune cu mâna pe inimă că această perioadă a fost cea mai neagră din viața mea de sportiv, o viață ce se întinde pe durata a trei decenii. A fost plictisitor. Fără sport nici măcar la televizor sau la radio", a declarat Stoica.

În vârstă de 38 de ani, "Mimi" Stoica a mai adăugat că este exclus să se gândească la o eventuală retragere și speră în continuare la performanțe cât mai mari cu echipa națională a României, al cărei căpitan este, și cu echipa sa de club, CS United Galați. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4619 secunde