Mike Tyson își anunță revenirea. Legendarul pugilist vrea să intre în ring

Marţi, 12 Mai 2020
868
Fostul campion mondial al greilor Mike Tyson continuă să întărâte fanii boxului în legătură cu o posibilă revenire în ring cu o înregistrare video postată luni pe Instagram în care se antrenează și care se încheie cu mesajul ''Am revenit'', transmite Reuters.


Tyson (53 ani) a atras atenția lumii boxului săptămâna trecută când a postat un scurt clip video cu antrenamentul său în care demonstra forța în lovituri și viteza care au făcut din el primul campion mondial al greilor care a deținut titlurile WBA, WBC și IBF.


''Iron Mike'' a mărturisit că ia în considerare revenirea în ring pentru meciuri demonstrative care să adune bani în scopuri caritabile.


În noua înregistrare video, Tyson apare într-o nouă ședință de pregătire lovind palmarele cu ferocitatea care l-a făcut unul dintre cei mai de temut boxeri.


Printre potențialii săi adversari au fost menționați doi rugbyști care au cochetat cu boxul, campionul mondial neozeelandez Sonny Bill Williams, care a reușit 7 victorii în tot atâtea meciuri în boxul profesionist, și australianul Paul Gallen, care are un bilanț de 9 victorii și un egal în ring.


Pagina a fost generata in 0.5243 secunde