VIDEO. Mihai Stoica, dus cu SCANDAL la POLIȚIA din SKOPJE - UPDATE

375
VIDEO. Mihai Stoica, dus cu SCANDAL la POLIȚIA din SKOPJE - UPDATE - meme04304900-1374562388.jpg

Articole recomandate

Mihai Stoica, managerul general al celor de la STEAUA, a fost audiat azi-noapte de Poliția din Skopje, înaintea returului cu VARDAR, după ce a provocat un scandal uriaș la antrenamentul de luni al trupei lui Laurențiu Reghecampf. VARDAR-STEAUA se joacă azi, de la ora 21:45, în manșa a doua a turului II preliminar din CHAMPIONS LEAGUE, scrie realitatea.net.


Steaua a plecat la Skopje cu trei agenți de pază ai firmei SAS. Reporterii ProSport și ProTV au încercat să vizioneze antrenamentul Stelei, însă au fost întâmpinați cu violență de agenții asmuțiți de Mihai Stoica asupra lor.


În timp ce reporterii erau agresați fizic, Mihai Stoica înjura golănește. Cea mai șifonată a ieșit Alexandra Tănăsescu, reprezentanta PRO TV-ului. Managerul Stelei a început s-o înjure, iar bodyguarzii au sărit să-i smulgă telefonul din mână, scrie ProSport.




Cu ajutorul bodyguarzilor săi, care au ținut cu forța reporterul PRO TV, MM i-a smuls Alexandrei telefonul mobil din mână și i l-a pasat lui Făiniși. Ofițerul de presă al Stelei a șters fișierele video în care erau surprinse de aproape și frontal gesturile și limbajul agresiv ale lui Mihai Stoica. www.sport.ro are înregistrarea de pe camera operatorului, înjurat și el într-un mod îngrozitor de Mihai Stoica și amenințat cu bătaia. S-a salvat doar înregistrarea de pe camera operatorului, înjurat și el într-un mod îngrozitor de Mihai Stoica și amenințat cu bătaia.


În tot acest timp, jurnalista PRO TV a fost ținută cu forța de bodyuarzi. În urma intervenției violente a celor de la SAS, Alexandra Tănăsescu s-a ales cu mai multe vânătăi. Aceasta a făcut plângere la Poliție și și-a scos certificat medico-legal!




UPDATE De aproximativ 20 de minute, Mihai Stoica se află în sala de judecată, unde explică incidentul în care a fost implicat ieri. Managerul se consideră vinovat de ultraj și vătămare corporală. În curând, se așteaptă decizia tribunalului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.421 secunde