Mihaela Jeremic, Maestru Emerit al Sportului

196
Mihaela Jeremic, Maestru Emerit al Sportului - mihaela-1608482904.jpg

Articole de la același autor

Libero-ul echipei feminine de volei CS Medgidia Mihaela Jeremic a primit, săptămâna trecută, titlu de Maestru Emerit al Sportului.



Distincția vine, în mare parte, după rezultatele obținute de voleibalista constănţeană pe plan internațional. Câștigarea Cupei Challenge cu CSM Bucureşti în 2016 a fost cap de afiș, fiind prima cupă europeană din istoria voleiului feminin românesc, urmată și de performanţele Mihaelei la celelalte echipe de club.


„Un asemenea titlu nu poate decât să mă emoţioneze și să mă facă să fiu extrem de mândră. Categoric este răsplata supremă pentru toţi aceşti ani dedicaţi acestui sport minunat, este acea răsplată pe care nici nu o visezi, dar care te emoţionează până la lacrimi.


Prima cupă europeană din istoria voleiului feminin câştigată cu CSM Bucureşti mi-a adus enorm de multe emoţii şi confirmări, drept dovadă şi acest titlu. Nu pot decât să fiu onorată şi fericită”, a declarat Mihaela Jeremic.


CS Medgidia a încheiat turul sezonului regulat al Diviziei A1 la volei feminin pe locul patru, după CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj, echipe abonate la competițiile europene sezon de sezon, și la egalitate de puncte cu CS Dinamo București, diferenţa fiind făcută la setaveraj.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3916 secunde