Mick Schumacher va pilota monopostul cu care tatăl său a câștigat titlul mondial în 2004

184
Mick Schumacher va pilota monopostul cu care tatăl său a câștigat titlul mondial în 2004 - mickschumacher-1561911858.jpg

Articole recomandate

Mick Schumacher va pilota la o cursă demonstrativă prilejuită de Marele Premiu al Germaniei, luna viitoare, la Hockenheim, monopostul Ferrari cu care tatăl său Michael a câștigat titlul mondial la F1 în 2004, informează Reuters.


Mick Schumacher, care concurează în Formula 2 pentru echipa Prema și face parte din programul Ferrari de dezvoltare a tinerilor piloți, va conduce monopostul înainte de calificările cursei de F1, la 27 iulie, și a doua zi, la parada dinaintea cursei.


Cursa demonstrativă va avea loc pe circuitul pe care Michael Schumacher a obținut patru victorii dintre cele 91 și va marca 15 ani de la titlul obținut în 2004.


"Cred că este senzațional că voi pilota această mașină la Hockenheim", a declarat Mick, care a condus monopostul Benetton din 1994 al tatălui său, în 2017, la Marele Premiu al Belgiei, și în aprilie a testat monopostul Ferrari din acest an, în Bahrain.


Michael Schumacher a suferit răni semnificative la cap într-un accident la schi, în 2013, și de atunci nu a mai fost văzut în public.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8246 secunde