Micii voleibaliști, chemați la Școala de vară

253
În cadrul proiectului "România în mișcare", Direcția pentru Sport a Județului Constanța s-a alăturat clubului CVM Tomis și Inspectoratului Școlar Județean, în organizarea Școlii de vară "Copiii de azi, campionii de mâine", acțiune care se va des-fășura pe litoral, în perioada 15 iunie - 17 iulie.
"Este un exemplu de bună practică pe care îl salutăm și îl recomandăm spre a fi urmat și de celelalte cluburi de seniori din județul Constanța. Este a doua inițiativă a unui club puternic, după organizarea, la Constanța, a Academiei de fotbal Gheorghe Hagi", a declarat Elena Frîncu, directorul coordonator al DSJ.
Coordonatorul acțiunii este Serhan Cadâr, director executiv CVM Tomis, responsabil de proiect - Milen Uzunov, director sportiv CVM Tomis, iar res-ponsabil tehnic - Iulian Rădu-lescu, profesor în cadrul centrului de juniori CVM Tomis. Par-tener media - Radio Constanța / Radio Vacanța.
Copiii cu vârste de 14 ani și mai mici se vor antrena pe plaja din dreptul Casino Mamaia, iar la final, remarcații vor fi direcționați către echipele de juniori ale campioanei României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Iunie 2009
Stire din Sport : Retrogradați și umiliți
Pagina a fost generata in 2.5609 secunde