Micii fotbaliști din județ, invitați la Cupa Moș Crăciun

294
Micii fotbaliști  din județ, invitați  la Cupa Moș Crăciun - micii-1545239156.jpg

Articole de la același autor

Isis Hospital, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean și Heka Hospital, îi invită pe cei mici la Sala Sporturilor, în așteptarea celui mai darnic "fotbalist" - Moș Crăciun.

Cupa Moș Crăciun la fotbal este o competiție dedicată copiilor legitimați la cluburi sportive, totodată fiind invitate să participe și echipele de fotbal ale școlilor (învățământ primar) din județul Constanța.

Așadar, sunt convocați toți cei care practică fotbalul amator sau de performanță, cu promisiunea unui campionat cu motivații variate. Fluierul de start se va auzi sâmbătă, 22 decembrie, la ora 9, în acea zi urmând să aibă loc și festivitatea de premiere pentru cele 12 echipe.

"Scopul acestei manifestări sportive este de a sprijini sportul în rândul copiilor, de a promova un mod de viață sănătos prin mișcare, de a cultiva dorința de afirmare într-o disciplină, de a învinge emoțiile negative și de a valorifica potențialul motric și tehnico-tactic în întreceri și concursuri. De asemenea, activitatea sportivă contribuie la dezvoltarea aptitudinilor de comunicare și a sentimentului de apartenență la un grup, îmbunătățește deprinderile motrice de bază, formează și consolidează trăsături pozitive de caracter și personalitate", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Mariana Solomon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3698 secunde