Michael Schumacher dă primele semne de revenire! Pilotul german a clipit după o luna în comă indusă

88
Michael Schumacher dă primele semne de revenire! Pilotul german a clipit după o luna în comă indusă - schumacherclipit0602-1391699630.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna trecută, medicii francezi au demarat procesul secvențial de trezire a lui Michael Schumacher, aflat în comă indusă din 29 decembrie, ca urmare a unui traumatism cerebral sever suferit pe o pârtie de schi. 


Primele semne pozitive venite din partea doctorilor spitalului din Grenoble aduc speranța familiei și fanilor septuplului campion mondial de Formula 1, cel puțin în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire, informează Sport Total FM. 


Potrivit presei franceze, la scurt timp după ce medicii i-au redus doza de anestezice, pilotul german a clipit. Progresul este unul mic, însă semnificațiile sale sunt încurajatoare spune medicul american Gary Hartstein, medic delegat al Formulei 1 in perioada 2005-2012. 


"Faptul că Michael Schumacher a clipit după ce medicamentația i-a fost redusă este o evoluție pozitivă. Când un pacient dă imediat un semn dupa ce i-a fost redusă medicamentația pentru a fi scos din comă indusă, înseamnă că are șanse de revenire mari", a declarat Hartstein. Problemele pentru Schumacher sunt departe însă de a se fi incheiat. Chiar dacă lupta cu moartea pare să fi fost câștigată pentru moment de fostul campion mondial, medicii sunt rezervați în ceea ce privește recuperarea sa, existând șanse mari ca pilotul german să rămână cu sechele psihice imposibil de estimat pe o perioada lungă de timp sau chiar pe viață. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2746 secunde