"Mi-a mușcat degetele, așa că mâna mi-a amorțit"

2230
1

Articole recomandate

Pugilistul american Floyd Mayweather, care și-a păstrat, sâmbătă, la Las Vegas, centurile WBA și WBC, după lupta cu argentinianul Marcos Maidana, susține că a fost mușcat de degetele mâinii stângi de adversarul său, în repriza a opta a întâlnirii, informează presa internațională.


"Nu știu ce repriză era, dar mi-a mușcat degetele, așa că mâna mi-a amorțit. După repriza a opta, am avut mâna amorțită și nu am putut să-mi mai folosesc mâna stângă", a spus Mayweather.


În replică, Maidana a negat acuzațiile. "Poate crede că sunt câine, dar nu l-am mușcat. În timplul luptei, mi-a frecat ochii cu mănușile lui. Poate a avut mănușile în gura mea, dar asta nu înseamnă că l-am mușcat", a afirmat Maidana.


Incidentul are loc la 17 ani de la celebra luptă dintre Evander Holyfield și Mike Tyson, cînd "Iron" Mike și-a mușcat adversarul de ureche și a fost descalificat. Holyfield a fost aseară la meci, iar MGM Grand Hotel & Casino este chiar arena în care a fost mușcat în 1997, scrie gsp.ro.


Comentează știrea

Ioan
19 septembrie 2014
joburi

Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.903 secunde