Mai multe ştiri online:
Andreea Ionașcu, talentul din curtea SNC-ului

„Messi“ de la malul mării

Ştire online publicată Joi, 14 Aprilie 2011. Autor: Sorin MIHALACHE
Marea speranță a fotbalului feminin constănțean este Andreea Ionașcu. Va împlini 11 ani, este elevă în clasa a IV-a la o școală din oraș și, lucrul cel mai important, îi place să joace fotbal și își dorește să facă performanță. „Pe Andreea am remarcat-o la o acțiune de selecție. Îi dribla pe băieți ceva de speriat. Are super-calități: tehnică, îndemânare, condiție fizică, angajament, agresivitate. Intră cu tupeu la minge. Va ajunge un mijlocaș de mare valoare. Dacă nu avea doar 11 ani, aș fi promovat-o la echipa din Liga I”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, antrenorul care o pregătește la SNC, Ion Zlate. Alături de Andreea, în grupa marilor speranțele se mai regăsesc alte două fotbaliste: Nicoleta Rogoveanu (14 ani, clasa a VII-a; mijlocaș) și Emiliana Bonea (14 ani; atacant). Descoperirea acestor talente nu este întâmplătoare. De-a lungul timpului, SNC a lansat în marea performanță o serie de sportive, care acum evoluează la cluburi din străinătate. Cele mai reprezentative jucătoare create la SNC sunt Florentina Spînu (căpitanul echipei naționale a României; în prezent, legitimată la o formație din Italia), Elena Pavel (Spania), Teodora Drăgoescu (Cipru), Mihaela Cioran (Italia) sau Andreea Gioană (Italia). *** Acțiunile de selecție continuă la stadionul din spatele Gării CFR, zilnic, între orele 9.00-11.00, 16.00-18.00. Sunt așteptați fete și băieți, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3261 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6792 secunde