Mesajul lui Klaus Iohannis după ce Tibi Ușeriu a câștigat cel mai greu maraton din lume

142
1
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce Tibi Ușeriu a câștigat cel mai greu maraton din lume - tibiuseriu1-1521193810.jpg

Articole recomandate

Maratonistul Tibi Ușeriu a reușit, pentru a treia oară consecutiv, să treacă primul linia de sosire a celui mai greu maraton din lume - 6633 Arctic Ultra și să fluture steagul României, fiind singurul român care a reușit să termine cursa de 618 de kilometri.


După șapte zile de maraton bistrițeanul Tibi Ușeriu a reușit să câștige, pentru a treia oară, cel mai greu maraton de pe planetă care se desfășoară dincolo de Cercul Polar, în Canada.

Tibi Ușeriu a parcurs pe jos cei 618 de kilometri ai competiției și a fluturat steagul României trecând linia de finiș.

"Felicitări, Tiberiu Ușeriu, pentru câștigarea maratonului Arctic Ultra! Pentru a treia oară consecutiv, drapelul României este dus pe primul loc în una dintre cele mai dure competiții sportive din lume. O astfel de performanță se atinge doar cu determinare și sacrificii, iar Tiberiu Ușeriu a demonstrat, din nou, că este un luptător", a postat Klaus Iohannis pe Facebook.


Comentează știrea

Adi
16 martie 2018
Anunt moderatori

Selectam din timp moderatori de anunturi. Cerem seriozitate.Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.4243 secunde