Merge Simona Halep la Turneul Campioanelor? Constănțeanca, încă în recuperări

138
Merge Simona Halep la Turneul Campioanelor? Constănțeanca, încă în recuperări - mergesimonahalep-1571168932.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep s-a accidentat la spate la turneul de la Wuhan, de unde s-a retras, iar la competiția de la Beijing, a fost eliminată de Ekaterina Alexandrova, resimțind aceleași dureri. Cu toate acestea, Simona a fost la Milano pentru a se relaxa, iar marți, a mers la Cluj cu Ion Țiriac și Ilie Năstase pentru a promova tenisul în fața copiilor. Totodată, "zeița" de la Wimbledon a început recuperarea pentru a fi aptă la Turneul Campioanelor. 


Românca s-a calificat pentru a șasea oară consecutiv la Turneul Campioanelor, dar nu este clar dacă va reuși să participe, în condițiile în care programul ei a fost foarte plin în ultimele săptămâni. 


"În opinia mea, pot juca. Dar, niciodată nu știi cu aceste probleme la spate, fiecare turneu începe cu dureri, pentru că am această problemă încă din 2008, așa că este normal să fie și perioade mai grele, când durerile nu mă lasă să joc", a declarat tenismena de la malul mării. 


Dacă va merge la Turneul Campioanelor, Halep se va lupta cu adversare de top, iar în aceste condiții îi va fi extrem de greu să își adjudece trofeul. Chiar și așa, Simona rămâne o luptătoare. De fiecare dată când a trecut prin clipe dificile, a demonstrat că este capabilă să revină. 


Obiectivul Simonei Halep pe termen lung este să ajungă din nou cea mai bună tenismenă a lumii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.426 secunde