Memoriul lui Vasilică Păcuraru, amânat pentru 4 august

507
r Atacantul de 21 de ani Alin Nica, de la CSM Rm. Sărat, care a fost testat mai multe zile de Farul, inclusiv în amicalul cu Callatis Mangalia, a părăsit clubul.
r Marius Șumudică, principalul Farului, a declarat, ieri, că în această săptămână, până la plecarea în Italia, "marinarii" nu vor mai disputa niciun meci amical. Stagiul italian de la Montecatini se desfășoară timp de 12 zile, în perioada 26 iulie - 6 august.
r De la antrenamentul de ieri au lipsit Tibi Moldovan și slovenii Pahor și Rastovac, toți fiind în refacere după accidentări. Pahor s-a autoaccidentat (stupid) în meciul cu Unirea Slobozia, iar Rastovac are o infecție la o unghie. Moldovan a declarat că, după ce va efectua vizita medicală cu Farul, va reîncepe pregătirea de mâine sau de poimâine, urmând ca antrenorii să hotărască apoi dacă Tibor va merge în Italia sau va rămâne la Constanța pentru a recupera pregătirea fizică.
r După ce i-a primit de la Farul pe Țarălungă și Armando Mihai, Callatis Mangalia îl vrea împrumut, pe lângă D. Florea, Călin și Henry, și pe portarul Vlad Neagu.
r Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a amânat pentru 4 august, la ora 16, judecarea memoriului depus de Vasilică Păcuraru pentru a deveni jucător liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8812 secunde