€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Memorialul „Anton Aurel” la box, în week-end, la Medgidia

Ştire online publicată Joi, 11 Aprilie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Clubul Sportiv Medgidia, în parteneriat cu Federația Română de Box, organizează duminică, 14 aprilie, de la ora 12, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, ediția a ll-a a Memorialului „Anton Aurel” la box. 
Și-au anunțat prezența la concurs nouă echipe: CSA Steaua București, CS Dinamo București, CS Farul Constanța, Axiopolis Cernavodă, CSM Danubiu Tulcea, CSM Târgoviște, Callatis Mangalia, CS Năvodari și CS Medgidia, atât la masculin, cât și la feminin, sportivii și sportivele având vârste cuprinse între 8 și 20 de ani. 
Anton Aurel a fost unul dintre cei mai mari antrenori ai CS Cimentul pe care i-a avut Medgidia, crescând generații întregi de medaliați naționali. Printre invitații de onoare, se numără nume mari ale boxului românesc, precum Calistrat Cuțov, Alec Năstac, Gheorghe Simion, Marcelică Tudoriu, Gabi Ciupercă, Ablalim Ferodin, Ilie Stan sau Toma Matei. 


XXX 
Singurul reprezentat al României la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, campion mondial AIBA la supergrea (+91 kg), Mihai Nistor se află în aceste zile în pregătire la Constanța, alături de antrenorul Virgil Fîșie, în încercarea de a-și regăsi forma ce i-ar putea oferi șansa la o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7203 secunde