Memorialul „Anton Aurel” la box, ediţia a treia, sâmbătă, la Medgidia

232
Memorialul „Anton Aurel” la box, ediţia a treia, sâmbătă, la Medgidia - memorialul-1624561168.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 26 iunie, cu începere de la ora 9.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, se vor desfăşura întrecerile tradiţionalului Memorial „Anton Aurel” la box.

La ediţia de anul acesta, vor participa pugilişti din judeţul nostru, dar şi invitaţi de la alte grupări sportive din România. În total, vor fi şapte cluburi: CS Farul Constanţa, CS Medgidia, CS Năvodari, Litoral Mangalia, CSM Cernavodă, CS Târgovişte şi CSO Voluntari.

„Este un bun prilej pentru sportivii de la cluburile din judeţ să-şi demonstreze valoarea în ring, vor fi prezente centrele de la Constanţa, Medgidia, Mangalia, Năvodari, Cernavodă. Vor fi meciuri la toate categoriile de vârstă, cadeţi, juniori şi seniori.

Sunt convins că va fi un concurs foarte puternic, dedicat memoriei maestrului Anton Aurel”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Constanţa, Toma Matei, care este şi delegat general al competiţiei.

Memorialul de la Medgidia se deschide sâmbătă dimineaţa, când pugiliştii vor trece prin proba cântarului şi vor efectua vizita medicală. Vor urma apoi luptele în ring, iar spre seară, este programată festivitatea de premiere.

Din brigada de arbitri, nu lipsesc experimentaţii Marius Marga şi Dumitru Tănase, iar crainic-comentator este Marcel Zaharia.

Regretatul maestru Anton Aurel a fost unul dintre cei mai mari antrenori constănţeni de box. A activat în cadrul Clubului Sportiv Cimentul, crescând generaţii întregi de medaliaţi naţionali.

Cea de-a treia ediţie a Memorialului „Anton Aurel” este organizată de Clubul Sportiv Medgidia, în parteneriat cu Primăria Medgidia.

XXX

Componenţii lotului naţional de box-juniori se pregătesc intens, în aceste zile, în cantonamentul de la Predeal, în vederea participării la Campionatele Europene de juniori de la Tbilisi (Georgia). Daniel Gîrleanu, Marian Ionuţ şi compania trag din greu pentru a-şi convinge antrenorii că merită să facă parte din lotul care va reprezenta România la Europene.

„Sunt câteva categorii la care e greu de desemnat titularul, pentru că toţi copiii au muncit din greu pentru a demonstra că-şi merită locul în lotul naţional.

Este o echipă de copii talentaţi, care au înţeles că boxul la nivel înalt se face doar urcând zilnic panta asta a succesului profesional, cu antrenamente mai grele ca ieri, mai uşoare decât vor fi mâine”, a declarat antrenorul Dorel Simion, care este ajutat în pregătirea lotului de juniori de Ilie Captari, Ionuţ Gheorghe şi Valentin Anghel. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.781 secunde