Medalii pentru luptătorii români, la Jocurile Francofoniei

142
Medalii pentru luptătorii români, la Jocurile Francofoniei - lupte-1500885940.jpg

Articole de la același autor

Luptătorii români au cucerit duminică trei noi medalii la ediția 2017 a Jocurilor Francofoniei, la Abidjan (Cote d'Ivoire), două de argint și una de bronz, ceea ce duce bilanțul delegației României la 9 medalii după două zile de concurs, toate la această disciplină.


La lupte libere, în limitele categoriei 61 kg, Raul Donu a fost învins în finală de senegalezul Adama Diatta. În finala categoriei 70 kg, Roman Duscov a fost întrecut de armeanul Haciatur Papikian. Kriszta Incze a cucerit o medalie de bronz la cat. 63 kg, după ce a învins-o în meciul decisiv pe Rosy Tabora Kbeya (RD Congo). Mădălina Caia a obținut locul 5 la cat. 58 kg, fiind învinsă în meciul pentru medalia de bronz de Emily Schaefer (Canada).


Sâmbătă, medalia de aur a fost cucerită de luptătorul David Dobre la cat. 65 kg, stilul liber, argint au obținut Mădălina Simona Tudor (cat. 55 kg) și Denisa Iuliana Fodor (cat. 60 kg), în timp ce bronzul a fost obținut de Mădălina Linguraru (cat. 48 kg), Marin Filip (cat. 57 kg), Mădălin Mînzală (cat. 74 kg), la stilul liber.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3809 secunde