Turneul final al CN de lupte libere și greco-romane pentru juniori

Medalii pentru LPS Constanța și CSS Mangalia

648
Medalii pentru LPS Constanța și CSS Mangalia - lupte1-1338914534.jpg
Evoluții foarte bune pentru sportivii constănțeni la turneul final al Campionatului Național de lupte libere și greco-romane pentru juniori, fete și băieți, competiție desfășurată, timp de trei zile, la Târgu Mureș.

La Naționalele de la Târgu Mu-reș, au participat aproximativ 450 de luptători, din peste 40 de cluburi din România, iar reprezentanții județului Constanța s-au numărat - cum altfel - printre protagoniști.

La lupte greco-romane, LPS "Nicolae Rotaru" CSS a cucerit trei medalii: una de aur, prin Dorin Pîrvan (84 kg), una de argint, prin Iulian Grăjdan (55 kg), și una de bronz, prin Sebastian Agrigoroșoaiei (66 kg). De asemenea, Valentin Ștefan s-a clasat pe locul V la 55 kg, iar Stelian Motoloi, pe locul VII la 65 kg.

Antrenorii care îi pregătesc pe sportivii de la LPS sunt Ioan Giuglea și Valentin Dobrin.

La lupte libere, medaliile au fost aduse de fetele de la CSS Man-galia. Denisa Macovei a devenit campioană la categoria 72 kg, iar Nicoleta Popa și-a adjudecat bronzul la 48 kg, ambele sportive fiind antrenate de Marian Oancea.

De la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, cea mai bună poziție a ocupat-o cadetul Sergiu Olteanu, al șaptelea la 84 kg.

"În ciuda multiplelor probleme cu care se confruntă nu numai luptele, ci întreg sportul constănțean, facem eforturi pentru a-i trimite pe copii la concursuri. Suntem mulțumiți de rezultatele lor, au muncit mult la antrenamente, și ei, și profesorii lor, astfel încât aceste medalii nu sunt întâmplătoare. Ca administratori ai fenomenului, vom continua să-i susținem pe tinerii luptători, să le asigurăm o carieră, să-i susținem în drumul către marea performanță", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca.

v v v

Pentru luptătorii constănțeni, urmează o nouă competiție impor-tantă: turneul final al Campionatului Național individual de lupte libere pentru cadeți, programat în perioada 15-17 iunie.

În cazul acestei întreceri, LPS Constanța și CSS Mangalia au ca obiectiv câștigarea a patru medalii, dintre care două de aur. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2992 secunde