Medalii pentru înotul constănțean, la Naționalele de la Bacău

287
Medalii pentru înotul constănțean, la Naționalele de la Bacău - medalii-1553637238.jpg

Articole de la același autor

În perioada 20-24 martie, la Bacău, au avut loc Campionatele Naționale de înot în bazin de 50 de metri, pentru seniori, tineret și juniori. 
Nu puteau lipsi de pe podium nici înotătorii constănțeni. La seniori, Atila Abibula (CS Farul, antrenor Veronica Macovei) a devenit campion național în proba de 200 metri bras, cu timpul 2 minute, 20 secunde și 26 sutimi. De asemenea, colegul său de club Răzvan Grădinaru a urcat și el pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în proba de 50 metri bras, cu 29 secunde și 19 sutimi. 
Înotătorul Sebastian Tulea, pregătit la Palatul Copiilor de Răzvan Florea, a câștigat și el două medalii la tineret - bronz la 200 metri bras și argint la 200 metri liber. 
În competiția juniorilor, Atena Sport Club, clubul coordonat de Răzvan Florea, a câștigat medalia de bronz în proba de 4x200 metri liber (Ana Maria Pascu, Ariana Gherman, Ana Maria Gheorghe și Mădălina Diaconescu), și tot bronz la 4x100 metri liber (Mădălin Diaconescu, Chloe Anderson, Ana Maria Pascu și Ariana Gherman). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5074 secunde