Medalii pentru CS Victoria Cumpăna, la CN de gimnastică ritmică

153
Medalii pentru CS Victoria Cumpăna, la CN de gimnastică ritmică - medalii-1524496427.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, în sala de sport a Școlii "Vasile Alecsandri" din Baia Mare, s-a desfășurat Campionatul Național de gimnastică ritmică pentru copii, individual și ansamblu, competiție organizată de Federația Română de Gimnastică Ritmică și Ministerul Tineretului și Sportului, în colaborare cu CSS 2 Baia Mare. 


Micuțele gimnaste ale Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, antrenate de Elena Vlad, au reușit o performanță foarte bună la primul concurs de anvergură la care au luat parte: patru medalii și cinci calificări la Cupa României, la categoria "Mica gimnastă" (6-8 ani), acolo unde au fost prezente 14 cluburi din țară. 


La categoria 6 ani, Maya Ulrich a câștigat medalia de aur, fiind urmată de colega sa Amalia Banciu. O altă sportivă de la Cumpăna, Bianca Georgescu, s-a clasat pe patru. La categoria 7 ani, Miruna Matei a terminat pe locul doi, poziție pe care a terminat și CS Victoria Cumpăna la categoria "Ansambluri". 


În urma rezultatelor obținute, gimnastele Maya Ulrich, Amalia Banciu, Bianca Georgescu, Miruna Matei și echipa de ansamblu și-au câștigat dreptul la a concura la următoarea ediție a Cupei României. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Selecție la gimnastică ritmică
Pagina a fost generata in 0.6827 secunde