Medalii pentru CS Farul și CSS 1, la Mondialele de gimnastică aerobică

216
Medalii pentru CS Farul și CSS 1, la Mondialele de gimnastică aerobică - medalii-1527616125.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, Arena Polivalentă "Pvilhao Multiusos de Guimaraes" din orașul portughez Guimarares a găzduit cea de-a opta ediție a Campionatelor Mondiale de juniori la gimnastică aerobică, pentru categoriile de vârstă 12-14 ani și 15-17 ani, competiție la care România a câștigat șase medalii mondiale, trei dintre acestea fiind "preparate" pe litoral. 


La categoria 15-17 ani, echipa României, formată din Ioana Calenici și Cătălina Straliciuc (ambele legitimate la CS Farul Constanța, antrenoare Cristina Dulgheroiu), Ebru Gheneghez (CSS 1 Constanța, antrenoare Cristiana Spînu), Miruna Iordache, Anamaria Rugină și Roberta Pleșa, a devenit vicecampioană mondială în proba de Aero Dance. La categoria de vârstă 12-14 ani, Leonard Mantea (CS Farul) s-a clasat pe locul 3 la individual compus. 


Bilanțul a fost completat de medaliile de bronz obținute la perechi mixte, categoria 15-17 ani, de Sarmiza Niculescu și David Gavrilovici, la trio, de Sarmiza Niculescu, Daniel Țavoc și David Gavrilovici, și la proba de grup, 15-17 ani, echipă formată din Ioana Calenici, Ebru Gheneghez, Sarmiza Niculescu, Miruna Iordache și Daniel Țavoc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6244 secunde