Medalii la Naționale pentru sportivii de la CS Karate Tradițional Eforie

133

Articole de la același autor

Centrul Olimpic Izvorani a găzduit, timp de trei zile, finala Campionatului Național de Karate Tradițional Shotokan-Fudokan pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, ediția a XXIII-a, competiție la care au participat 200 de sportivi, reprezentând 32 de cluburi.

CS Karate Tradițional Eforie a trimis în concurs cinci sportivi, lotul fiind condus de președintele clubului, Niculae Dumitrescu

(6 dan), și Dănuț Ciucu (3 dan).

Echipa dobrogeană și-a trecut în palmares medalii de toate strălucirile, rezultatele înregistrate fiind următoarele: cadeți: Ege Ciorabai, locul I la Kata individual, locul III la Fukugo și locul IV la Kumite individual; tineret: locul I la Kata echipe (Florin Dumitrescu, Matei Dumitrescu și Alexandru Păun), locul I la Enbu masculin (F. Dumitrescu și Al. Păun), locul II la Kumite individual (Al. Păun), locul III la Fukugo (F. Dumitrescu și Al. Păun), locul IV la Kata individual (Al. Păun); seniori: locul V la Kumite individual și Fukugo (Laurențiu Ciucu).

"În urma acestor evoluții, toți sportivii clubului nostru s-au calificat la Campionatele Europene de Karate Tradițional Fudokan, care vor avea loc la Galați, în perioada 29 mai - 1 iunie", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Karate Tradi-țional Eforie, Niculae Dumitrescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4116 secunde