Medalii balcanice pentru sportivii de la Mihail Kogălniceanu

460
Medalii balcanice pentru sportivii de la Mihail Kogălniceanu - medalii-1510766138.jpg

Articole de la același autor

În perioada 9-12, în localitatea Edirne din Turcia, a avut loc o nouă ediție a Campionatului Balcanic de Taekwondo. Cu această ocazie, din lotul național al României au făcut parte și sportivii legitimați la CS Mihail Kogălniceanu: Monica Ștefania Popa, Ioana Denisa Gheondea și Cosmin Alexandru. Aceștia au concurat la categoria cadeți, secțiunea koryugi (luptă sportivă), fiecare trecându-și în cont medalia de argint. 


La competiție, au evoluat sportivi din Turcia, România, Bulgaria, Serbia, Macedonia și Muntenegru, concurența fiind foarte strânsă, cu sportivi valoroși. Un exemplu elocvent a fost finala lui Cosmin Alexandru (cat. -57 kg), cel care avea să cedeze aurul unui bulgar, campion european și mondial în acest an. 


Denisa Gheondea (cat. -29 kg) și Ștefania Popa (cat. -33 kg) s-au remarcat prin prestațiile foarte bune, însă finalele au fost pierdute pe fondul lipsei experienței competițiilor internaționale. 


"Lipsa acută de fonduri face din ce în ce mai dificilă prezența, implicit obținerea rezultatelor remarcabile la nivel internațional. Având în vedere acest lucru, țin să le mulțumesc celor trei sportivi pentru dăruirea cu care au reprezentat România și, nu în ultimul rând, părinților care au susținut financiar deplasarea la această competiție. De asemenea, mulțumim și Federației Române de Taekwondo pentru interesul și sprijinul pe care îl acordă sportivilor clubului CS Mihail Kogălniceanu", a declarat antrenorul Laurențiu Palangă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Stire din Sport : Stagiu de Ju-Jitsu Hakko-Ryu, la Mangalia
Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Stire din Sport : Duminică, alergare pe plajă, în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.502 secunde