Medalie de bronz pentru CS Farul, la Circuitul Internațional de spadă "Olimpici"

774
Medalie de bronz pentru CS Farul, la Circuitul Internațional de spadă

Articole de la același autor

În week-end, la Budapesta (Ungaria), a avut loc etapa a treia a Circuitului Internațional de spadă "Olimpici", acolo unde au fost prezenți și scrimeri ai cluburilor din România.


În cele opt probe, sportivii români au reușit să urce de patru ori pe podium, printre aceștia regăsindu-se și Theodora Ion (antrenori Mihaela Ion și Mădălina Ciucuraș), legitimată la CS Farul Constanța, câștigătoarea medaliei de bronz în cadrul categoriei novice feminin. De asemenea, micuța sportivă a concurat și la categoria "kid", acolo unde s-a clasat pe locul 14. Celelalte trei medalii au fost obținute de George Petrache (CSA Steaua) - aur la categoria "mini" masculin, Florin Mirică (CS UNEFS) - argint la categoria "kid" masculin și Ilinca Gruia (CSA Steaua) - bronz la categoria "kid" feminin.


Tot de la CS Farul Constanța, rezultate notabile au mai obținut Horia Nistor - locul 9 ("novice"), Andrei Papp - locul 6 ("kid") și Elena Nurciu - locul 11 ("kid") și locul 18 ("novice").


Circuitul Internațional de spadă "Olimpici" se desfășoară doar la individual, la feminin și masculin, la următoarele categorii de vârstă: mini (până în 11 ani), kid (12-13 ani), novice (până în 14 ani) și adolescenți (până în 15 ani).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.604 secunde