Mai multe ştiri online:

Medalie de bronz pentru Cristian Pletea, la Openul Poloniei

Ştire online publicată Sâmbătă, 27 Mai 2017. Autor: Mihai CHELEȘ
Jucătorul de tenis de masă constănțean Cristian Pletea (17 ani) a cucerit o nouă medalie internațională, de data aceasta la Openul Poloniei pentru juniori, etapă din circuitul ITTF, ce s-a desfășurat la Wladyslawowo. 


Nu a mai fost aur, ca la Openul Tunisiei, însă sportivul de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța a ajuns până în semifinale și a obținut medalia de bronz. În penultimul act, Pletea a fost învins, scor 0-4, de cel care avea să câștige turneul de simplu, rusul Artur Abusev. 


În drumul către penultimul act, tânărul sportiv român a dispus de Samuel Da Silva (Portugalia, scor 4-3), Simon Soderlung (Suedia, scor 4-0), Remi Menand (Franța, scor 4-2) și Aoto Asazu (Japonia, scor 4-2). 


În proba masculină de dublu, perechea Cristian Pletea/Rareș Sipoș s-a oprit în sferturile de finală, fiind învinsă de suedezii Martin Friis/Truls Moregard, scor 1-3. 


O altă medalie a fost câștigată de jucătoarea Adina Diaconu, în competiția feminină de simplu. Românca a fost învinsă în finală de nipona Yuka Minagawa, scor 2-4, mulțumindu-se cu argintul. 


Din păcate, Mihaela Plăeașu, jucătoare legitimată la CS Farul Constanța, s-a accidentat în primul tur, împotriva jucătoarei din Taipei, Hsiu-Ting Yu. 


Mezina delegației României, constănțeanca Elena Zaharia (CS Farul, 12 ani), a trecut în turul inaugural de ucraineanca Veronika Perebeinos, scor 4-2, însă a pierdut în meciul doi, contra rusoaicei Elizabet Abraamian, cu 3-4. Două meciuri excelente reușite de Elena Zaharia, ținând cont că este încă cadetă. 


Sâmbătă, în turneul de dublu al cadeților își vor face intrarea și alți sportivi de la CS Farul, Emir Culpedin, Denisa Urîtu, Camelia Mitrofan și din nou Elena Zaharia. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2787 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6405 secunde