Medalie de ARGINT pentru echipa feminină de gimnastică a României la FOTE 2019

171
Medalie de ARGINT pentru echipa feminină de gimnastică a României la FOTE 2019 - gimnasticabaku04131900-1564003358.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de gimnastică a României a obținut, miercuri, medalia de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku. Este a șasea medalie tricoloră la Baku.

Antonia Duță, Silvia Sfiringu și Ioana Stănciulescu au încheiat concursul cu un total de 106.800 puncte, după Rusia și înaintea Marii Britanii.

La masculin, România a încheiat pe locul 6, iar în finale s-au calificat Robert și Gabriel Burtănete (individual-compus, sărituri), Robert Burtănete (paralele).

România are șase medalii până în prezent: la judo – aur (Barbara Hagianu) și argint (Alexandru Matei), la lupte – aur (Georgiana Antuca) și argint (Ana Maria Pârvu), la natație – aur (David Popovici) și la gimnastică – argint (echipa feminină), scrie romaniatv.net

La Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku, participă, între 21-27 iulie, un număr de 103 sportivi români, care au drept obiectiv câștigarea a 8-10 medalii.

Sportivii români concurează la cea de-a 15-a ediție a FOTE la atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, natație, judo, lupte, tenis și volei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8259 secunde