Meciuri demonstrative. "Campionii Medgidiei de ieri și de azi"

188

Articole de la același autor

Sâmbătă, în Sala Sporturilor "Eftimie Iisei" din Medgidia, s-au desfășurat două meciuri demonstrative de volei și de handbal, organizate sub genericul "Campionii Medgidiei de ieri și de azi". 


Primul meci demonstrativ care a avut loc în sala proaspăt renovată i-a avut ca protagoniști pe copiii de la Happy Kids, pregătiți de antrenorii Adrian Georgescu, Nicolae Ciorbă și Ionuț Deli-Iorga. Cei mici au cucerit, luna aceasta, titlul de campioni naționali la mini-handbal. 


Cel de-al doilea meci le-a adus față în față pe jucă-toarele de la echipa de volei feminin CS SLEN 90, an-trenată de profesorii Elena și Gheorghe Iordache, și generația de fete care a jucat volei în anii 1970-1980. După trei seturi, junioarele s-au impus în fața seni-oarelor, scor 2-1. 


Primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, a premiat echipele de sport care au făcut cunoscut nu-mele Medgidiei la nivel național. 


"Felicit toate echipele care ne-au făcut să ne simțim mândri prin rezultatele obți-nute în ultimele luni la com-petiții naționale: echipa de volei CS SLEN 90, echipa de băieți Happy Kids Medgidia, care a obținut locul I la nivel național, dar și echipa de mini-handbal feminin CSS Medgidia, care s-a clasat pe locul șapte, precum și vete-ranele voleiului feminin. Sun-tem mândri de toți sportivii și așteptăm ca și pe viitor să se întoarcă acasă cu rezultate bune", a spus primarul Marian Iordache.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6244 secunde