Meciuri amicale pentru HCDS, în cantonamentul de la Sfântu Gheorghe

174
Meciuri amicale pentru HCDS, în cantonamentul de la Sfântu Gheorghe - hcdscantonament-1563910938.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud Constanța se află, în aceste zile, în cantonament la Sfântu Gheorghe. Echipa de la malul mării se pregătește în Covasna, în perioada 22 iulie - 2 august, pentru ca apoi să revină la Constanța pentru a continua antrenamentele în vederea noului sezon competițional. 


În ultimele două zile de cantonament, elevii lui Zvonko Sundovski vor disputa două meciuri amicale în compania celor de la CSM Bacău. După ce vor reveni acasă, handbaliștii constănțeni vor efectua o altă deplasare, de data aceasta la București, acolo unde, pe 9 și 10 august, vor mai efectua două partide de pregătire, împotriva rușilor de la Spartak Moscova. 


În intervalul 14-18 august, HCDS va merge în Macedonia, la Struga, acolo unde va participa la un turneu amical. Constănțenii ar fi trebuit să joace în prima etapă a Ligii Naționale, pe 31 august, în deplasare, cu Minaur Baia Mare. Partida va fi însă reprogramată, pentru că, pe 31 august sau pe 1 septembrie, echipa de la malul mării va juca în manșa tur din prima rundă a Cupei EHF, împotriva turcilor de la Travel Antalyaspor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4601 secunde