Meciul zilei: Irina Begu - Serena Williams, în semifinalele turneului de la Roma. "Îmi doream de foarte mult timp să joc cu ea"

309
1
Meciul zilei: Irina Begu - Serena Williams, în semifinalele turneului de la Roma.

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Irina Begu o va înfrunta pe americanca Serena Williams, liderul mondial, sâmbătă, în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari, scrie Agerpres.


Begu (25 ani, 35 WTA) a trecut vineri de japoneza Misaki Doi (25 ani, 45 WTA) în sferturile de finală, cu 6-2, 7-6 (3), în timp ce Williams (34 ani) a dispus de Svetlana Kuznețova (19 WTA) cu un sec 6-2, 6-0, în doar 51 de minute, revanșându-se după rusoaica a câștigat cu 6-7 (3), 6-1, 6-2, în optimi la Miami. Begu și Williams sunt la prima lor confruntare.

"Mă bucur că joc cu Serena, îmi doream de foarte mult să joc cu ea. Sunt atât de fericită că mă aflu în această fază a turneului. Serena este o jucătoare pe care toată lumea o apreciază", a precizat Irina.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Garbine Muguruza (Spania), a treia favorită, și americanca Madison Keys. Muguruza a depășit-o pe elvețianca Timea Bacsinszky (cap de serie numărul 11) cu 7-5, 6-2, în timp ce Madison Keys a avut câștig de cauză în duelul cu Barbora Strycova (Cehia), cu 6-4, 4-6, 6-3.

Ediția de anul trecut a turneului de la Foro Italico a fost câștigată de Maria Șarapova. Serena Williams are trei titluri la Roma (2002, 2013, 2014).

Meciul Begu — Williams va avea loc nu înainte de ora 18,00 (ora României). Tot sâmbătă este programat meciul dintre perechea română Irina Begu/Monica Niculescu și principalele favorite ale probei de dublu, Martina Hingis (Elveția)/Sania Mirza (India), în semifinale.






Comentează știrea

Lucian
14 mai 2016
Nu este drept

O femeie trebuie să lupte, în sport, cu o femeie. Nu este drept ca o femeie să lupte cu un transsexual. S. W. nu este femeie, este un transsexual.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9873 secunde