Meciul Farul - Victoria Brănești a fost amânat cu o săptămână

3095
Meciul Farul - Victoria Brănești a fost amânat cu o săptămână - 77184dfe67580ec306996b09373237ee.jpg

Articole de la același autor

Confruntarea va avea loc sâmbătă, 20 martie, de la ora 13, după ce, ieri, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a hotărât ca meciurile din acest week-end de la Liga a II-a, Liga a III-a, de la juniorii republicani și de la fotbal feminin să fie reprogramate.

Invocând starea proastă a tere-nurilor, cauzată de vremea nefavorabilă, FC Farul și alte echipe au trimis solicitări scrise la FRF pentru amânarea etapei din acest week-end. Inițial, Federația nu a fost de acord, dar, în cele din urmă, ieri, a acceptat, astfel că meciurile din eșaloanele inferioare, de juniori și de fotbal feminin care ar fi trebuit să se joace azi, mâine și poimâine au fost reprogramate pentru finele săptămânii viitoare.
Farul ar fi trebuit să joace mâine, de la ora 13, la Constanța, cu Vic-toria Brănești, meciul fiind amânat pentru sâmbătă, 20 martie, de la aceeași oră 13.
Modificarea datei le prinde bine "marinarilor". "Decizia este bună pentru noi. În afara terenului greu, aveam câțiva jucători accidentați, care sperăm să se refacă până sâmbăta viitoare. Orice meci este decisiv pentru promovare. Important este să batem în fiecare etapă", a declarat patronul Farului, Giani Nedelcu.
Pe lângă suspendații Gaston și Ene, "marinarii" au în acest moment patru jucători cu probleme medicale: Vlas, B. Andone, Chico și Pantelie. Ultimul a acuzat dureri în zona inghinală după antrenamentul de miercuri, iar ieri s-a oprit la scurt timp după începerea pregătirii și a plecat la cabine. Cristocea în schimb a lucrat normal.
"Este bine că nu se joacă. Venim după un scor urât la Chiajna și sperăm să ne liniștim în săptămâna următoare. În plus, nu suntem o echipă de luptă, ci una care pasăm, astfel că avem nevoie de gazon de calitate. Cum dăm de noroi, capotăm. Asta m-a deranjat cel mai tare la Chiajna, că nu am luptat", a spus și antrenorul principal Ștefan Stoica.
"Decizia federală este potrivită, având în vedere condițiile meteo-rologice actuale. Dacă se juca, întâmpinam mari probleme, atât pentru meciul de la Constanța, cât și pentru celelalte. Juniorii republicani aveau meci la Rm. Sărat. Închipuiți-vă cum era să trimitem 40 de copii, prin nămeți, cale de 300 de km", a spus, pentru "Cuget Liber", Constantin Stamate, directorul de organizare al Farului.
În condițiile amânării meciului, Farul și-a schimbat programul de pregătire, astăzi fiind programate două antrenamente, iar mâine intenționându-se disputarea unui joc-școală.
Altfel, ieri, președintele executiv al Farului, Sevastian Iovănescu, a fost operat la inimă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. "Intervenția chirurgicală a durat cinci ore și a decurs bine. S-au făcut șase by-pass-uri", ne-a declarat vice-președintele Farului, Robert Avramescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9419 secunde