Meciul dintre FC Viitorul și Steaua se joacă cu casa închisă

277
Meciul dintre FC Viitorul și Steaua se joacă cu casa închisă - partida-1458243343.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul întâlnește, sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, pe Steaua București, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I la fotbal.


Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Ovidiu, că va aborda partida contra Stelei la victorie, chiar dacă nu se vor putea baza pe Pablo de Lucas și Florin Tănase, ambii cu probleme medicale. Dacă va câștiga, echipa "Regelui" ar putea reintra în lupta pentru titlu. 


"Jucăm acasă împotriva unei echipe de tradiție. Ne dorim cele trei puncte pentru a reintra în luptă. Steaua e un adversar foarte bun, cu un antrenor foarte bun. Noi însă știm să jucăm fotbal, am demonstrat pe teren, inclusiv cu Steaua în cele trei meciuri de până acum. Nu am marcat, dar meritam să obținem mai mult. Sperăm ca acum să luăm mai multe puncte. Ar fi o victorie importantă pentru a intra în lupta din fruntea clasamentului. Fiecare vrea locurile 1-2, sunt banii cei mai mulți. Întotdeauna este o provocare mare să bați Steaua", a spus tehnicianul, citat de Agerpres. 


Oficialii clubului constănțean au anunțat, tot ieri, că s-au epuizat absolut toate biletele puse în vânzare pentru partida de sâmbătă și țin să le mulțumească pe această cale abonaților și suporterilor, pentru interesul și fidelitatea arătată. 


Gheorghe Hagi s-a arătat și el bucuros de acest aspect: "Mă bucur, suntem în play-off și lumea vine să vadă meciuri frumoase. Există pasiune, emoție și un nivel bun de joc. E bine când stadioanele sunt pline. Noi suntem singurii din top pentru care e o experiență nouă. Noi suntem cei mai mici, cei mai tineri, avem doar șapte ani, dar mergem să câștigăm, deși nu avem bugetul cel mai mare sau forța cea mai mare. Chiar dacă mai critic jucători, o fac pentru că sunt mai exigent și vreau să câștig". 


Cu opt etape înainte de final, clasamentul play-off-ului arată astfel: 1. Astra Giurgiu (29 p), 2. Pandurii Târgu Jiu (28 p), 3. Steaua București (26 p), 4. Dinamo (26 p), 5. Viitorul (24 p), 6. ASA Târgu Mureș (20 p). 


Celelalte meciuri ale etapei sunt: Astra Giurgiu - ASA Târgu Mureș (vineri, ora 20.30) și Dinamo București - Pandurii Târgu Jiu (duminică, ora 20.30).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5533 secunde