Meciul dintre Farul și Petrolul Ploiești a fost amânat

1492
Meciul dintre Farul și Petrolul Ploiești a fost amânat - 933b9909d5c4fcc2eb0ef8b2d9d7c02d.jpg
Federația Română de Fotbal a răspuns pozitiv cererii FC Farul de amânare a întâlnirii cu prahovenii, care fusese programată sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 11, la Constanța, în etapa a patra a Ligii a II-a, seria întâi.

Constănțenii au solicitat amânarea meciului întrucât nu puteau folosi doi titulari, Mățel și Matei, convocați la loturile naționale. Mățel joacă pe 8 septembrie, în partida oficială de tineret România - Moldova, iar Matei susține două amicale cu reprezentativa Under-19 în compania Bulgariei, sâmbătă, 5 septembrie, și miercuri, 9 septembrie, primul meci la Mogoșoaia, al doilea în deplasare. Ambii fariști sunt plecați deja la lot.
Partida Farul - Petrolul se va disputa la o dată care se va stabili ulterior, probabil în luna noiembrie sau decembrie.
Farul nu va înlocui, sâmbătă, meciul cu Petrolul cu o altă confruntare, de verificare, din două motive: miercuri, 9 septembrie, "marinarii" au meci în Cupa României, la Tulcea, cu Delta, dar, pe de altă parte, nici nu ar găsi adversar pentru un amical, în condițiile în care echipele de Liga I, a II-a sau
a III-a sunt angrenate în com-petiții la finele săptămânii.
Ieri, jucătorii Farului aveau programate două antrenamente, dar, după ce s-a aflat de amânarea partidei, al doilea a fost anulat, iar jucătorii nu au mai intrat în cantonament pentru Petrolul, așa cum plănuiseră antrenorii. Astăzi, "marinarii" au o singură ședință de pregătire, după-amiază (ora 17 - reunire, ora 17,30 - startul antrenamentului).
Tot astăzi, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fot-bal judecă incidentul de la Victoria Brănești - Farul, când doi su-porteri ai constănțenilor au pătruns pe teren în timpul partidei. Farul speră să nu fie pedepsită cu meci(uri) acasă cu porțile închise sau pe alt teren. Constănțenii susțin următorul meci în propriul fief contra Sportului Studențesc, în etapa a șasea.
Altfel, memoriul depus de mijlocașul Vasile Păcuraru pentru a deveni jucător liber a primit, ieri, un nou termen de judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 August 2009
Stire din Sport : Am ajuns de râsul curcilor!
Pagina a fost generata in 0.3467 secunde