Selecționerul "stejarilor" avertizează:

"Meciul cu Portugalia, capital pentru rugby-ul românesc"

150

Articole de la același autor

Selecționerul naționalei de rugby a României, francezul Thomas Lievremont, spune că toți jucătorii primei reprezentative sunt conștienți de importanța meciului de sâmbătă cu Portugalia, confruntare despre care selecționerul afirmă că este "capitală" pentru sportul cu balonul oval din țara noastră.

"Am ajuns la Baia Mare duminică seara, jucătorii din Franța s-au alăturat echipei, majoritatea au fost alături de noi și la meciul de sâmbătă, cu Kenya. Atmosfera este bună, toți jucătorii sunt conștienți că ne așteaptă un meci greu, un meci capital pentru rugby-ul românesc. Toată lumea cunoaște importanța acestei partide și pentru noi, pentru viitorul nostru, trebuie să câștigăm acest meci", a declarat Lievremont.

"Stejarii" vor juca, pe 10 noiembrie, la Baia Mare, de la ora 14.00, pe Arena Zimbrilor, cu Portugalia, barajul de menținere în Rugby Europe Championship. În urma deciziei World Rugby de a descalifica România de la Cupa Mondială 2019 din Japonia și de a o penaliza cu 25 de puncte ca urmare a folosirii unui jucător neeligibil în partidele de calificare, "stejarii" au ajuns pe ultimul loc al clasamentului Rugby Europe Championship 2018. Astfel, România trebuie să joace barajul cu Portugalia, care a câștigat Rugby Europe Trophy 2018, al treilea eșalon valoric, învingătoarea urmând să evolueze în ediția 2018-2019 a Rugby Europe Championship.

România va mai disputa apoi, pe 17 și 24 noiembrie, două partide test, cu SUA, respectiv Uruguay, la București, pe stadionul Ghencea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1215 secunde