Meciul Benfica - Atletico, din Liga Campionilor, arbitrat de un român

94
Meciul Benfica - Atletico, din Liga Campionilor, arbitrat de un român - fotbalminge3-1449475492.jpg

Articole recomandate

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la meciul dintre Benfica Lisabona și Atletico Madrid, care va avea loc marți, de la ora 21,45 (ora României), în capitala Portugaliei, în Grupa C a Ligii Campionilor la fotbal, potrivit site-ului Uniunii Europene de Fotbal.


Hațegan va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri asistenți adiționali vor fi Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu, iar arbitru de rezervă a fost nominalizat Radu Ghinguleac.

Delegat UEFA pentru acest meci va fi francezul Patrick Wattebled, în timp ce observator pentru arbitri a fost desemnat rusul Serghei Zuev.

Hațegan este la al treilea meci condus în grupe în actuala ediție a Champions League, după Dinamo Zagreb — Arsenal 2-1 (16 septembrie) și Șahtior Donețk — Malmoe FF 4-0 (3 noiembrie).

Sâmbătă, arbitrul arădean a condus partida dintre ACS Poli Timișoara și FC Viitorul Constanța 1-2, din etapa a 21-a a Ligii I.

Ambele echipe sunt calificate în optimile de finală ale competiției, dar meciul de pe Estadio Da Luz va decide câștigătoarea Grupei C. Atletico Madrid, care a fost învinsă în tur cu 2-1 de Benfica, ocupă primul loc, cu 10 puncte (golaveraj +7), urmată de Benfica, 10 p (+3), Galatasaray Istanbul, 4 puncte, și FC Astana, 3 puncte. La egalitate de puncte în clasamentul final primul criteriu de departajare este reprezentat de rezultatele directe, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3994 secunde