Meci de coşmar pentru Viitorul Cobadin la Ovidiu. Un "tuşier" s-a prefăcut că nu a văzut două poziţii clare de ofsaid

6243

Articole de la același autor

Viitorul Cobadin a avut parte de un meci de coşmar în weekendul care tocmai a trecut.
Elevii lui Ionel Langu s-au deplasat la Ovidiu pentru a juca împotriva echipei locale în etapa a doua din Liga IV.
Partida a început cum nu se putea mai bine pentru oaspeţi care au deschis repede scorul prin Ionuţ Lazăr, un jucător extrem de experimentat.


După acest gol ce a urmat este de domeniul fantasticului. CSO Ovidiu a înscris două goluri, ambele din poziţii clare de ofsaid.
Pur şi simplu, tuşierul Bogdan Martinescu a refuzat să ridice fanionul, ignorând complet protestele venite din tabăra oaspeţilor.
Ovidiu a mai înscris o dată şi meciul s-a terminat 3-1 pentru gazde, însă după acest meci nu rezultatul este important.
Important este faptul că tuşierul Bogdan Martinescu a avut o atitudine complet arogantă faţă de staff-ul şi de jucătorii celor din Cobadin.



Cert este faptul că nici observatorul meciului nu a luat atitudine la ceea ce s-a întâmplat pe teren, deşi se afla în tribunele stadionului din Ovidiu şi a urmărit cu atenţie fazele. Tuşierul Martinescu a preferat să intre în polemică cu sportivii din Cobadin, în timp ce fazele erau în derulare.


Şi ca o dovadă a faptului că nu era deloc atent la joc, acesta a auzit cuvântul „schimbare” întrebându-i pe cei din Cobadin când vor să facă schimbarea. Paradoxul este că schimbarea era făcută de echipa din Ovidiu.
O înfrângere grea pentru Viitorul Cobadin. Elevii lui Ionel Langu vor juca duminica viitoare pe teren propriu împotriva echipei Sparta Techirghiol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6158 secunde